Bine ați venit în gașca noastră!

POVESTEA VOX

V.O.X. caută, de peste zece ani, să perfecționeze rețeta pentru toate gusturile în materie de entertainment. Am împachetat într-un ambalaj cât mai profi respectul pentru muzică și pasiunea care ne ține împreună, pe scenă și în sala de repetiții, de mii și mii de zile deja. Dar am mai pus ceva: super-disciplină. Din ea ne vin relaxarea și firescul cu care ne uităm la fiecare eveniment care ni se dă pe mână. Știm că totul e acolo și funcționează, știm că fiecare dintre noi e stăpân pe treaba lui și că ne putem baza unii pe alții. Și asta, credem noi, este „rețeta”. V.O.X. înseamnă, deci, muncă pe două planuri care, considerăm noi, nu pot exista unul fără altul: arta (ca un cocktail de stari, de trairi, de emotii si de momente unice) si armata (disciplina organizarii unui eveniment care devine relaxat și relaxant, fluent si dinamic). Și-așa am ajuns, când ne uităm în urmă, să vedem mai degrabă soluții și amintiri wow decât probleme. Să râdem mulțumiți de cum am rezolvat problemele decât să plângem îmbufnați că ceva nu ne-a ieșit așa cum voiam.

ARTA

De primul plan, cel pe care oamenii îl văd și-l simt, are grija V.O.X. – Various Orchestra Xteens. Adică o orchestră de profesioniști educați și experimentați în tot ce înseamnă muzică. Știm să cântăm, dar știm și cum trebuie să sune un instrument, cum trebuie să se audă o trupa și cum trebuie să-i transmitem omului din fața noastră bucuria pe care o avem când suntem acolo, sus, pe scenă.

Ne-am propus să nu facem compromisuri când vine vorba de calitatea artei noastre de suflet, indiferent de cât de greu e „jocul” în „liga mare”. Știm că muzica se construiește cu răbdare și în timp, atât ca stil de viață cât și la nivel de mentalitate. Învățăm asta împreună, zi de zi. Toți cei nouă artiști ai V.O.X.. Ne inspiră pop-rock-ul, rock-ul si funk-ul, dar ne topim după diversitate și ne ducem des și-n alte „zări”. Totul pentru bucuria celor care sunt acolo să ne vadă și să ne asculte: publicul nostru. Am cântat în cele mai diferite locuri și contexte și am constatat că suntem ultra-adaptabili. Suntem bucuroși, deci, să explorăm alături de voi orice provocare. Am fost pe scene mari, în concerte cu mii de oameni în față, dar și în spații complet neconvenționale, joviale sau intime. Am cântat live de mai bine de o mie de ori, avem sute de ore de înregistrări și am văzut mai toate studiourile de televiziune din țară. Am primit cu bucurie aprecierea publicului sau a gazdelor noastre, dar și a unor mari muzicieni care ne-au ales să le fim colegi de scenă. Că veni vorba: e greu să uităm un concert anume, din 2016, în care am cântat cu Dan Bittman trei sferturi de oră.

ARMATA

În spatele artei noastre este ceva care de obicei nu se vede. V.O.X. stă pe o platformă solidă care înseamnă un management transparent și prietenos, colaboratori talentați, dar și echipament și tehnicieni la standarde înalte. De la sunet până la detalii precum felul in care luminile care colorează un eveniment. La noi totul e uns, merge cum trebuie și fiecare știe ce are de făcut, așa că, atunci când urcăm pe scenă, ne gândim doar la muzică. Știm să personalizăm fiecare eveniment după ideile care ni se propun, totul pentru a naște împreună momente numai bune de purtat cu noi prin viață. Cu relaxare și bucurie. Căci relaxarea este condiția pentru reușita oricărui eveniment. În loc de epilog, vă invităm să ne cunoașteți și să vă puneți nădejdea în noi. V.O.X. vă poate oferi liniștea că indiferent ce v-ați propus va ieși, căci la noi nebunia e doar pe scenă. Nu este, așadar, un sfârșit, ci un început de drum pe care vă invităm să pornim. Împreună.

MEMBRII TRUPEI

Iuliana Dobre

voce

Cornel Pușcașu

voce

Claudiu Cojocaru

chitară

Geo Statie

bas

Gabi Negoiasă

clape

Filip Adrian

tobe

Radu Clipa

trombon

Sofian Miron

saxofon

Sorin Robu

trompetă

Florian Pristavu

management