“Fotografia de nuntă este cea mai importantă ramură pentru viața oricărui cuplu. Din această cauză ea trebuie să fie perfectă, plină de sentimente care să redea atmosfera evenimentului.

Atât în ziua nunții, cât și la ședințele foto aleg să combin posingul natural cu imaginile care necesită creativitate și au nevoie de ajutorul și indicațiile mele.

Pentru că relația miri – fotograf este extrem de importantă pentru mine, prefer să ne cunoaștem personal înainte de orice. Nu vând pachete de fotografie ci experiența pe care voi o veți trăi alături de mine în ziua nunții.

Îmi place să cred că rămân prieten cu toți mirii la finalul oricărei nunți și nu aș mai putea vedea un eveniment atât de important din viața voastră fără o legătură strânsă.”

Mai mult decât fotografie… Pasiune”

———————————————–
Despre mine…

M-am născut în București, în vara lui 1978 și am descoperit pasiunea pentru fotografie 20 de ani mai târziu. Având în preajma mea unul dintre cei mai buni fotografi, tatal meu, mi-am însușit bazele fotografiei în scurt timp.

Aprofundarea am realizat-o în mare parte singur, în perioada 2005 – 2015, până în momentul în care am considerat că trebuie să evoluez mai repede pentru a ajunge unde mi-am dorit. Moment în care am devenit adeptul întâlnirii cu alți fotografi, am acceptat că trebuie să învăț și să fur meserie de la cei mai buni.

Începând cu anul 2015 m-am axat în proporție de 90% pe fotografia de nuntă pentru că o consider cea mai complexă ramură a pasiunii mele și aici obțin cele mai mari satisfacții. Fotografia de nuntă înseamnă legătura strânsă miri-fotograf, înseamnă inspirație, noroc și multă muncă.